gülçinci admin aranıyor arkadaşlar ilk olanı seçicem yani değerlendiricemmm
3 posters
Yazar
Mesaj Sayısı : 592 Kayıt tarihi : 24/02/08 Nerden : tekirdağ kızları arasından geliyorumm
Konu: gülçinci admin aranıyor arkadaşlar ilk olanı seçicem yani değerlendiricemmm Perş. Nis. 10, 2008 9:56 pm
eğer admin olmak istiyorsanız bana ömle msj atın orada konuşup anlaşalım ok
cemreji güselll cEmReCi aDmİn
Mesaj Sayısı : 592 Kayıt tarihi : 24/02/08 Nerden : tekirdağ kızları arasından geliyorumm
Konu: Geri: gülçinci admin aranıyor arkadaşlar ilk olanı seçicem yani değerlendiricemmm Perş. Nis. 10, 2008 9:57 pm
flood oldu ama herkesi bekliyorum sitemiz gsl böle bir siteye kim admin olmak istemez ki haydi gelin bekliyorum
SariprenseS-GülçiN İlErLeYeN ÜyE
Konu: Geri: gülçinci admin aranıyor arkadaşlar ilk olanı seçicem yani değerlendiricemmm Perş. Nis. 10, 2008 10:08 pm
beeen oluruum cnm
Konu: Geri: gülçinci admin aranıyor arkadaşlar ilk olanı seçicem yani değerlendiricemmm Perş. Nis. 10, 2008 10:08 pm
kızlar biliyorum flood oldu ama özür dilerim admin olucak kişi şunları doldursun: ad: yaş: gülçinin ne kadar seviyor: siteye ilgilenebilir mi: ilgilenmesse atılır bunları doldurun
-*Berru*- GüLÇiNcİ AdMiN
Konu: Geri: gülçinci admin aranıyor arkadaşlar ilk olanı seçicem yani değerlendiricemmm Perş. Nis. 24, 2008 4:19 pm
ad:berru yaş:11 gülçini nekadar seviyor:onun için ölürüm=) siteyle ilgilenebilir mi?:bağlanırım bana güvernin=)
Konu: Geri: gülçinci admin aranıyor arkadaşlar ilk olanı seçicem yani değerlendiricemmm Cuma Nis. 25, 2008 3:56 pm
tmm cnm diğer adminlerle konuşup değerlendiricez
-*Berru*- GüLÇiNcİ AdMiN
Konu: Geri: gülçinci admin aranıyor arkadaşlar ilk olanı seçicem yani değerlendiricemmm Cuma Nis. 25, 2008 9:19 pm
tşk=)
Konu: Geri: gülçinci admin aranıyor arkadaşlar ilk olanı seçicem yani değerlendiricemmm C.tesi Nis. 26, 2008 4:42 pm
ö.d berrucum ama msj sayılarını biran önce yükselt sen adminsin bu konu uzar o yüzden: ---------------------kilit------------------
gülçinci admin aranıyor arkadaşlar ilk olanı seçicem yani değerlendiricemmm